0 0 0 0

2023-04-17

Par svaigo nulli

Kad ievācāmies jaunajā dzīvesvietā, mums bija prioritāte visu sākt no svaigas nulles. Atbraucām ar savām drēbēm, saviem matračiem, gultas veļām, vienu plauktiņu, gludekli un tas principā arī viss.

Mums bija būtiski visu iekārtot pa savam, pa druskai un vienkārši apdzīvoties līdzi laikam. Kaut kā neviļus sākām ar ēdamgaldu, jo ēst mums garšo, tad pievienojās dīvāns un grāmatu plaukts, bet tad par prioritāti kļuva bērnistabas. Emīlija skaļi vokalizēja vēlmi pēc princešu istabas un skaidrs, ka princešu istabas prasa vairāk laika, bet Otomāram, kā jau topošajam skolniekam, bija būtisks rakstāmgalds. Man ļoti patīk efektīva vietas izmantošana un es ļoti priecājos par risinājumu viņa istabā - gulta virs rakstāmgalda. Mums ar māsu arī tādas gultas reiz bija un atceros, ka man dažreiz tā sava “ala” zem gultas radīja ļoti labu privātās zonas sajūtu. Es jums ļoti gribu parādīt visu dzīvokļa iekārtojumu, bet es ceru, ka tas izdosies tuvāk dziļajam rudenim, kad reāli viss iekārtojums arī būs. Viss tā palēnām. 

Kamēr princesēm dzimst istaba, kamēr topošajam skolēnam piepildās sapnis par savu lielo puiku istabu - paši guļam vēl uz matrača, jo neesam paspējuši pat sākt domāt par savu gultu. 😅🙈 Mēs jau nospriedām, ka tad, kad tiksim pie savas mājas kādreiz nākotnē un mēs noteikti tiksim, tad pārvāksimies tikai ar @movers.lv palīdzību un paši necelsim NEVIENU kasti 😂 un iekārtojumu uzticēsim dizainerim, kurš mūsu vietā visu izdarīs. Šķiet, ka tik daudz, kā pēdējā laikā, es nekad neesmu teikusi: “VISAM SAVS LAIKS!”


Neskriet pa priekšu laikam, nedzīt zirgus, ļaut lai viss notiek tā, kā tam jānotiek un pieņemt, ka nevajag perfekti, vajag ar izaugsmi un labi!