0 0 0 0

2023-06-26

Par to, kā liftā iesprūdām.

Problēmsituācijas ir kaitinošas, bet risinājumu formāti parāda izvēlēto partneru īsto vērtību.

Es diezgan labu laiku domāju vai par šo rakstīt, jo tā nav ikdienas pozitīvākā sastāvdaļa, bet, protams, uz citu realitāšu fona tāds sīkums vien ir, kā arī tas nav tik ļoti stāsts par pašu Lindenholmu. Nu kā nav? Ir un nav vienlaicīgi. Tomēr stāstīšu gan, jo sapratu, ka man ir būtiski dalīties ar to, ka Lindenholma ir brīnišķīga vieta dzīvei, bet jebkurā dzīvē notiek kāzusi un, kas ir pats svarīgākais, kā tie kāzusi tiek risināti, cik ātri, cik raiti, cik profesionāli un šis ir problēmsituācijas labais piemērs. 


Viens nav darītājs - Lindenholmas ikdienai ir daudz servisu - apkopēji, dārznieki, liftu apkalojošais dienests, apsardze un daudzi citi, tomēr, cik efektīvi katrs no ieeļļotā mehānisma posmiem strādā, kad viss neiet pa diedziņu, ir tas, kas parāda, cik uzticami un profesionāli partneri ir izvēlēti. 


4. maijs, valsts svētki, visi priecīgi un laiski. Mēs ar Līgavaini un kaķi nolemjam doties nelielā brīvdienu nedēļas nogales izbraucienā. Sacīts, darīts. Sapakojam lietas, kāpjam liftā, es pēdējā brīdi atceros, ka aizmirsu paņemt ko svarīgu. Kamēr atgriežos dzīvoklī, vīrieši nolemj aizvest sevi un līdzņemamās lietas uz automašīnu. Lifta durvis aizveras, pēkšņi kaut kas notiek un lifts nekustās ne uz priekšu, ne atpakaļ. Es ārā pie dzīvokļa, Līgavainis ar kaķi liftā. Tā, nu sveiki! Lielisks izbrauciena sākums, es nodomāju. Turklāt, protams, ka ir 4. maijs, kurš liftu avarijas dienests mums ātri palīdzēs? Gara acīm jau norakstu atpūtas namiņa rezervāciju, nopriecājos, ka liftā nav iesprūduši bērni un vienkārši sapukojos. Bet, kā jau ierasts, es ātri mobilizēju prātu, dzirdu, ka abi puikas liftā jau ir ērti iekārtojušies uz grīdas, noskaņojoties, ka būs jāgaida pāris stundas, kamēr viņus kāds brīvdienā glābs, bet mēs visi kļūdījāmies! Tieši 20 minūtes pēc mūsu zvana, bija klāt ļoti laipns liftu tehniskā dienesta puisis, kurš precīzi minūtes laikā izlaida no lifta iesprūdušos personāžus un lifts atsāka savu darbu. Mēs neko nekavējām, tāpēc situācija šķita mazāk dramatiska, tomēr es biju priecīga par Lindenholmas izvēlēto partneri liftu apkalpošanai. Es nezinu, kā strādatu citi šajā situacijā, bet šajā reizē es atkal sev nostiprināju pārliecību, cik būtiska ir pareizo partneru izvēle un te ar liftu dienestu viss ir kārtibā!


Dzīvē no mazākām vai lielākām problēmām izvairīties īsti variantu nav, bet, manuprāt, labu pieredzi kopumā veido tas, kā tās tiek atrisinātas - ar laipnību, ar profesionalitāti, ar pozitīvu attieksmi, ātri, kvalitatīvi un dzīve turpina savu ierasto gaitu. Liftā, protams, labāk neiesprūst, bet ja nu tomēr gadās, tad tikai šādi, ar pārliecību, ka viss tiks atrisināts ātri un bez stresa un Lindenholmā dzīvojot, es vienmēr zinu, ka ir, kam piezvanīt, ir kam pajautāt un vienmēr tiks nodrošināta ātra palīdzība.