0 0 0 0

2023-04-17

Par zupas vienkāršību

Laikam jau TAS manī vairs nemainīsies.

Es piedzimu rudenī, tāpēc rudens ir mans komforta laiks. Īpaši tas pats, pats sākumiņš - septembris un tad līdz oktobra viducim, kad ir mana dzimšanas diena, un tad vēl mazliet, līdz pirmajam sniegam, bet tas jau atkal cits mīlestības stāsts par mani un sniegotu ziemu. Rudens ir laiks, kad īpaši gribas būt mājās. Gribas radīt siltumu, pabarot savējos ar siltu dārzeņu zupu, skatīties filmas, nomainīt aukstu baltvīnu uz sarkanvīnu, samīļot sevi, parūpēties par sevi, izdzīvot visas iespējamās pirmsdzimšanas dienas eksistenciālās krīzes, kuru, es jums varu teikt droši, šogad man netrūkst! 😂 Kas ir ar tiem apaļajiem un pusapaļajiem vecumiem? Šogad man paliks 35 un man jāsaka droši - es nekad neesmu bijusi tik pateicīga pati sev par to, kas un kāda esmu! Manī vairs gandrīz nav tās teicamnieces vēlmes visiem patikt, manī nav vairs vēlmes kādam kaut ko pierādīt, jo tā ticība sev ir lielāka par kaut ko, ko gribētu izmērīt kāds cits.
Man sevī pat nekaitina tas, ka vienkārši siltas zupas katls, manī rada tik daudz siltu sajūtu par to, cik tāls un krāsains ceļš jau ir noiets, cik daudz ir izdzīvots, pārdzīvots, piedzīvots. Nē, nē! Es pat drusku lepojos, ka manī ir tādas sajūtas, ka es nekautrējos būt es. Īpaši pati sev un divatā ar sevi! Man patīk runāt par to, kā jūtos, man patīk, ka citi netur sevī sajūtas, ko nevajag turēt sevī. Man vēl dzīvē tāls ceļš brienams, bet tik daudz esmu sapratusi - man patīk cilvēki, kuri ir īsti! Ja mīl, tad tā, ka dvēsele deg un viņi to saka skaļi, ja nepatīk, ok, tur dažreiz ir vērts paklusēt, ja ir kas runājams, tad vienkārši iet pie otra un saka - hei, Tu man rūpi pietiekami ļoti, lai es nāktu un ar Tevi runātu! Nesen arī izpildīju 5 mīlestības valodu testu- nebiju pārsteigta, ka mana primārā valoda ir words of affirmation! Nu ir tas tā un es ļoti, ļoti ceru, ka tas nekad nemainīsies. Man patīk tā.

Kas ir Tava mīlestības valoda?

***
Un beidzot man ir laiks pa īstam novērtēt mūsu mājas @lindenholma.kvartals . Man nav ne jausmas, cik ilgi te dzīvosim, jo mums ir savi lielie plāni, cerības un idejas, bet tagad te ir mūsu mājas. Mana zupa te garšo ļoti labi, silti, plaši un mājīgi!